Beställ hem din order fraktfritt i Januari!

Utforska Intensiva Upplevelser med TRĒ House Sour Tangie THCP Vape

|2/12, 2023

Utforska Intensiva Upplevelser med TRĒ House Sour Tangie THCP Vape

Sour Tangie THCP Vape från TRĒ House tar din vaping-upplevelse till nya höjder med en kraftfull blandning av smak och cannabinoider. Läs vidare för att upptäcka varför denna engångsvape är en favorit bland entusiaster av cannabisprodukter.

En Sativa Upplevelse av Högsta Kvalitet

Sour Tangie är en sativa-dominant hybrid känd för sina uppiggande och kreativa effekter. Den karaktäristiska citrussmaken kombinerad med den uppfriskande doften gör varje puff till en resa genom en citrusodling. Perfekt för dem som söker en uppiggande och inspirerande vaping-upplevelse.

Kraftfull THC-Potens för Djup Avslappning

Denna engångsvape innehåller imponerande 53,5 mg THC-P, en cannabinoid som erbjuder en starkare och mer koncentrerad upplevelse. Sour Tangie THCP Vape är utformad för dem som vill utforska djup avslappning och eufori med varje användning. Upplev kraften hos denna unika cannabinoid och låt dig svepas bort.

En Fullspektrum Cannabinoidblandning

För att berika din vaping-upplevelse är Sour Tangie THCP Vape berikad med en mångfald av cannabinoider. Med en kombination av 1466 mg HHC-O, CBD, CBDa och live rosin får du fördelarna av en fullspektrumupplevelse. Denna balanserade sammansättning ger dig det bästa av sativa-effekter med en harmonisk touch av andra cannabinoider.

Labbanalyserad Renhet och Säkerhet

TRĒ House prioriterar kvalitet och säkerhet. Sour Tangie THCP Vape har genomgått noggranna labbanalyser för att säkerställa renhet och effektivitet. Varje puff du tar är en garanti för högsta kvalitet och en genuin vaping-upplevelse.

Användningsanmärkningar för Säker Vaping

Innan du dyker in i Sour Tangies citrusvärld är det viktigt att notera att denna produkt inte bör användas av gravida eller ammande kvinnor och personer under 18 år. För din säkerhet rekommenderar vi att du undviker att köra eller använda tungt maskineri direkt efter vaping.

Sammanfattning

TRĒ House Sour Tangie THCP Vape är ett perfekt val för dem som söker en sativa-upplevelse med kraftfulla cannabinoider. Upplev den unika kombinationen av smak och potens i varje puff. Välkommen till en värld av intensiva upplevelser med Sour Tangie från TRĒ House.


TREHOUSE | SOUR TANGIE THCP (2ML) - Köp lustgas nu | Köp lustgas patroner | Lustgas tuber | Lustgas tub | (gasomatic.se)


Känn friheten. Utforska gränserna. Välkommen till Gasomatic.