Beställ hem din order fraktfritt i Januari!

Upptäck TRĒ House Magiska Svampgummies: En Lekfull Twist på Söta Godisar

|5/12, 2023

Upptäck TRĒ House Magiska Svampgummies: En Lekfull Twist på Söta Godisar

Dyk in i TRĒ Houses Watermelon Wonder Magiska Svampgummies – en innovativ kombination av adaptogena och nootropika svampar. Upptäck en ny nivå av godisupplevelse, fri från psilocybin och skapad för att dekorera dina tårtor. TRĒ House Watermelon Wonder variant är en sensorisk resa, perfekt för lekfulla stunder och samlare över 18 år.

När du vill ha det söta och det magiska, är TRĒ House Magiska Svampgummies den perfekta lösningen. Utforska smaker som Watermelon Wonder, en lekfull twist på traditionella gummies. Med TRĒ House unika svampblandning, skapad av deras egna galna vetenskapsmän, tar dessa godisar dig på en sensorisk resa som överträffar förväntningarna.

Funktioner:

Egendesignad Svampblandning:

TRĒ House specialblandning av svampar kombinerar nootropics och adaptogener för att skapa en unik formel. Inget psykedeliskt innehåll – bara en lekfull och uppfriskande smakupplevelse.

Naturliga Ingredienser:

Gasomatic strävar efter kvalitet. TRĒ House gummies är tillverkade av naturliga ingredienser utan tillsatser av konstgjorda färger eller smaker. Ren blå hallongodhet i varje tugga.

Sinnesförändrande Roligheter:

Varje gummy levererar en egen påverkningsnivå:

  • 1-3 gummies: "Cake at the office."
  • 4-6 gummies: "Cake at the park."
  • 7+ gummies: "Den där tårtan berättade precis de tre sista siffrorna i Pi för mig."

Juridisk Ansvarsfriskrivning:

Inte avsedd för konsumtion! TRĒ House Magiska Svampgummies säljs som tårtdekoration och bör inte hanteras eller förtäras av personer under 18 år.

Köp dina Watermelon Wonder Magiska Svampgummies idag och upplev en ny dimension av söta godisar!

https://www.gasomatic.se/tre-house/trehouse-watermelon-wonder-mushroom-gummies-15pc-tart-dekoration